Filmcrew 13+ #1 VOLZET!

Paasvakantie
Leeftijdscategorie: 13 - 16 jaar
Kostprijs: 100 €
Locatie: beeldsmederij DE MAAN Minderbroedersgang 3, 2800 Mechelen
Data: ma 15 apr tot vr 19 apr 2019
van 10u tot 16u

Voor dit poppen animatie traject werkt KIDSCAM opnieuw samen met De MAAN.

Professionele animatiefilmers dompelen je onder in de wondere wereld van de poppenfilm. Tijdens deze week ligt de focus op het maken van een 3D animatie pop. Je bouwt een beweeglijk armatuur, geeft het een lichaam, kledij, haar, ogen en mimiek. Je bedenkt karaktereigenschappen voor je personage. Je experimenteert met bewegingen en emoties en brengt alles tot leven voor de camera via de STOP MOTION techniek.

 

In een volgend ATELIER (zomervakantie 2019) verfilmen we het verzonnen verhaal. We leren het belang van timing, kadrage en belichting. Met professional computerprogramma’s blazen we leven in de gerealiseerde personages en decors. Het resultaat is een 3D poppen film.

 

In het laatste ATELIER ( herfstvakantie  2019)bekijk je het verkregen resultaat. Na overleg en feedback is er tijd en ruimte om de ontbrekende stukken of nieuwe ideën op te nemen. Tijdens deze week gebeuren ook de geluidsopnames en bruitage. Op het einde van deze week is de film min of meer af.

Inschrijven voor deze workshop:

deelnemer

geboortedatum deelnemer

ouder / contactpersoon

Email contactpersoon

Telefooncontactpersoon

Adres

Ben je van Mechelen en heb je recht op een kansentarief?
Vul dan hier je UITPAS nummer in:

Opmerkingen

Ik geef Kidscam toestemming om afbeeldingen, gemaakt tijdens deze activiteit, te gebruiken voor communicatie-doeleinden.