beeld_schrootstad_2

Studio 13+ : Schroot Stad II

Paasvakantie
Leeftijdscategorie: 13 - 16 jaar
Kostprijs: 85 €
Locatie: Cultuurcentrum Mechelen
Data: ma 10 apr tot vr 14 apr,
van 10u tot 16u

Gezocht: jonge talent om mee te werken aan het animatiefilmproject ‘Schroot Stad’ 2016-2017

De wereld zoals we hem kennen bestaat niet meer. Alles is vernietigd, niets functioneert nog. Om te overleven moeten we terug opbouwen. We zoeken tussen de scherven van wat verloren is gegaan naar onderdelen om nieuwe voorwerpen te construeren.

Dit is het vertrekpunt voor een straf filmproject. We vormen een team jonge animatiefilmers (ervaring is welkom maar niet noodzakelijk). We gaan aan de slag in de KIDSCAM filmstudio onder begeleiding van professionele audiovisuele kunstenaars. Net zoals de personages in onze post-apocalyptische film zoeken we tussen in onbruik geraakte spullen naar geschikt materiaal om personages en decors te maken. Het verhaal ontstaat op een gelijkaardige manier. Uit de flarden van jullie ideeën schrijven we samen een nieuw verhaal.

We project bestaat uit 2 filmtrajecten nl. in de herfst- en de paasvakantie. Daarnaast spreken we nog enkele momenten af doorheen het jaar. De première van de film is voorzien op het animatiefilmfestival in de herfstvakantie 2017 in Mechelen.
Schroot Stad I : herfstvakantie, ma 31 okt tot vr 4 nov 2016
Schroot Stad II: paasvakantie, ma 10 apr tot vr 14 apr 2017

Inschrijven voor deze workshop:

 Herfst- & Paasvakantie (150€) Herfstvakantie (85€) Paasvakantie (85€)

Deelnemer

Geboortedatum deelnemer

Email

Telefoon

Adres

Opmerkingen