De wraak van de tijger

 1. Mieken Van Driessche

  WOW!ik ben fier op onze kids hoe zij zich 3 dagen vol enthousiasme hebben ingezet, hoe zij samen het verhaal hebben bedacht en samen tot dit resultaat zijn gekomen.
  Knap!
  ook het verhaal ontroert me wel; de tijger wordt gepest door de heks, de superhelden horen vanop hun planeet de hulpkreten van de tijger, even nemen ze samen wraak op de heks maar dan wordt ze meegenomen naar de superheldenplaneet waar ze wordt overspoeld met hartjes in de hoop dat er nog iets goed van komt. Mooi!
  Voor mezelf was het een héél leuke ervaring om nooit te vergeten. Hiervoor bedank ik graag Joris en Marijke dat zij samen met ons dit project wilden aangaan, want zonder hen was dit natuurlijk niet gelukt.

 2. Nele Louage

  Mooi gedaan! Ik heb er met veel plezier en bewondering naar gekeken. Wat een talent is er toch op Ter Elst aanwezig. Knap!

 3. Inge Rumes

  WOW, knappe prestatie van onze talenten en hun begeleiders.
  Een ervaring waar ze waarschijnlijk nog vaak met veel plezier op terugkijken.

 4. Rik Van Buggenhout

  Puik resultaat van een weekje hard maar heel gemotiveerd werken door onze jongeren. Fijn ook te merken dat de jongeren steeds het goede laten overwinnen!
  En voor wie het nog niet wist…Kidscam is een absolute aanrader!

 5. hanne de schryver

  amai, super chic!!! knap gedaa! ook benieuwd naar hoe zoiets ontstaat/gemaakt wordt.

 6. Tania Schelkens

  Zeer tof initiatief. Puik werk !!! Ze mogen er terecht fier op zijn. Zal voor hen ook een hele belevenis geweest zijn, waar ze hopelijk ook in de toekomst op allerlei vlakken nog veel uit kunnen halen. Proficiat aan de jongeren en begeleiders.

 7. Kristel Kuppens

  SJIEEEEEEK!!!!!
  Onze gasten hebben talent.Zo’n filmpje ontstaat niet zomaar.Hier is over nagedacht, hier is geduld voor nodig geweest, overleg, overeenkomen, taken verdelen, mekaar motiveren. Neem die talenten maar mee in al wat jullie verder nog zullen doen.

 8. Linda onthaal

  Zeer goed gedaan van onze gasten!

  En ook hoeveel engelengeduld jullie hadden bij het maken.
  Echt knap gedaan.

  Proficiat

 9. Snuitje

  Redelijk triestig maar toch top ik wil de kinderen die dit gemaakt hebben 1 ding zeggen: jullie filmpje is top!!!!!!!!!!!!!!

Commentaar?

Je email wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>